ET en Trance Healing

 

Trance healing mediumschap werd eeuwen geleden al als onderdeel van het dagelijks leven van de indianen uitgevoerd. deze healings geschiedde ' via' hen en niet 'door' hen. In de spirit world zijn helende gidsen en energieën die via het medium hun energie distribueren.Een metafoor om dit het beste uit te leggen is dat de patient de auto is het medium de gereedschapskist en de helende gids de monteur. de helende energie komt dus niet vanuit de menselijke energie van de trance healer.

 

Het is een hele bijzondere vorm van healing. Het medium is verantwoordelijk voor het maken van het contact met de helende gidsen daarna doen zij het werk en verstrekken de energiefrequentie die op dat moment nodig is voor de cliënt.

zij nemen tijdelijk de regie over van de healer en sturen zijn handen en de healing daarnaartoe waar het nodig is.

Dit is anders dan bijvoorbeeld Reiki daar fungeert de behandelaar als een kanaal voor de energie en word er met een vol bewustzijn behandeld en meestal volgens vaste handposities. 

 

het is dus niet gek dat veel Trance Healers een Indiaan als healing gids hebben maar, er komen ook steeds meer Trance Healers die een healing guide hebben die zelf dokter of chirurg is geweest in zijn of haar fysieke bestaan. ik werk zelf tegenwoordig veel samen met mijn ET gids en healing team. Dit team bestaat verschillende buitenaardsen die op mijn pad gekomen zijn om me te ondersteunen bij mijn healingwerk. 

 

Hoewel in alle eerlijkheid, er geen garanties op genezing zijn of gegeven kunnen worden, ligt het percentage succesvolle healings zeer hoog. Het ligt voor de hand, als leek misschien, om te denken dat je bij trance healing mediumschap alleen het fysieke probleem aanpakt. Maar de mentale problemen zijn eveneens heel goed te behandelen met deze manier van healen.

Onthoud goed dat de patiënt krijgt wat hij of zij nodig heeft. Healing werkt dus ook op emotioneel en mentaal vlak. Een stelling vanuit de trance healing luidt dat vele klachten en/of ziektes ontstaan vanuit de mind en kan zelfs al veel langer geleden ontstaan zijn in een vorig leven. dit is ook de reden waarom ik veel met mediamieke regressie werk. Een healing voor de onderrug houdt dus niet in dat de handen of healing plaatsvind op de desbetreffende plek. De 'spiritworld 'behandelt niet het symptoom maar de oorzaak van de klacht. bij problemen aan de onderrug kun je dus een healing op emotioneel vlak krijgen waardoor de rugklachten verdwijnen.

 

Wanneer ET of Trance Healing?

 

Het korte antwoord is: alles waarbij het menselijk lichaam fysiek of mentaal ongenoegen ervaart .Het lange antwoord is namelijk een lijst met aandoeningen die bij de medici bekend staan. Voorkomen is beter dan genezen. Of je nu wel of geen 'gelover' bent van deze manier van healen: het kan nooit kwaad, nietwaar? Het werkt toch wel, je hoeft er dus niet in te geloven. Velen komen voor healing als er niets uit het reguliere circuit lijkt te werken.Dus ook gevallen waar geen diagnose vast te stellen was en de patiënt er maar mee moest leren leven. Een goede Trance Healer geeft geen garanties. Dit met name om valse hoop de kop in te drukken. Niet elke patient is te genezen.

 

Met name degene waarbij de levensduur niet meer van lange duur is. Maar ook in die gevallen zijn er geverifieerde verhalen dat de healing hen rust heeft gegeven en dat men klaar was om over te gaan. Trance healing mediumschap heeft op vele vlakken mooie bewezen resultaten opgeleverd.

 

Een vaak gebruikte uitdrukking vanuit het mediumschap luidt: men krijgt wat men nodig heeft niet wat men wil. Een uitdrukking die dus ook voor trancehealing geldt. Healing vind fysiek plaats of vanaf afstand en is ook op huisdieren toepasbaar.