Reiki en Healing bij dieren

Net als de meeste mensen, vinden dieren het ook heerlijk om Reiki te ontvangen. Meestal gaat het bij dieren nog veel makkelijker dan bij mensen, omdat dieren er niet bij nadenken. Ze voelen gewoon dat het goed en zuiver is, dat ze er heerlijk rustig van worden, en dat hun pijn verzacht wordt of verdwijnt. Ze denken er niet over na wat het nu precies is, hoe het werkt, of het niet raar is, zoals mensen wel vaak doen. Dieren hoeven niet over een drempel heen om Reiki te ontvangen.

 

Daarom is het ook zo fijn en eenvoudig om dieren Reiki te geven. Ze komen vaak gewoon naar je toe om het te halen, zeker als ze het al eerder hebben gehad.

Een kat of hond kun je gewoon Reiki geven als hij of zij op schoot of naast je zit. Dat werkt vaak nog makkelijker dan dat je er een "officiële" behandeling van maakt.

Maar er zijn ook verhalen bekend van vissen, die weer helemaal opleefden na een Reiki-behandeling. Ook voor paarden en andere grotere dieren werkt het heel goed. En ook voor kleine dieren, zoals dwerghamsters, konijnen en ratjes.

 

Verder kun je dieren heel goed helpen met Reiki bij stervensbegeleiding, zodat ze in alle rust hun laatste uren kunnen doorbrengen en afscheid kunnen nemen.

Voor Reiki bij dieren is geen aparte cursus. Je kunt het gewoon doen met Reiki 1, 2 of 3.

Ik heb zelf ook al veel mooie resultaten behaald met reiki bij dieren.