De Therapeut

 

Ik ben Erwin Smits geboren 4 juni 1973 en ben medium, healer, light language  en activator.

My Name is Erwin Smits and i'm a medium, Healer, lightlanguage channeler, code carrier and activator.

 

Ik heb mijn hele leven wel iets met spiritualiteit gehad maar, ben daar eigenlijk pas vanaf  iets mee gaan doen. Ik voelde als kleine jongen al van alles om me heen en in mij maar wist daar op zo'n jonge leeftijd nog niet mee om te gaan. Ik voelde als het ware bij mensen emoties of bijvoorbeeld in ruimtes de energie die daar hing en dat was voor een kind soms erg heftig en verwarrend. later ben ik pas gaan beseffen dat ik hoogsensitief,  heldervoelend, helderziend en wetend ben.

 

Ik heb er jaren over gedaan om hier op een bepaalde manier mee om te gaan die niet altijd de juiste was maar, ik wist niet beter. 

Toen ik op 26 jarige leeftijd een sportongeluk kreeg waar ik ernstig nekletsel aan over hield was ineens mijn hele veilige leventje overhoop gehaald helemaal toen mijn klachten na veel therapie en pijn bestrijding niet over gingen. 

 

Uiteindelijk is na jaren zoeken Reiki op mijn pad gekomen en daarna zijn mijn lichamelijke klachten veel beter geworden.  ook van binnen gebeurde er heel veel met mij en mijn gevoeligheid die ik jaren weggedrukt had kwam weer stukje bij beetje terug. 

 

Reiki, shamballa, het mediumschap en healing hebben mij geleerd om beter met deze gevoeligheid om te gaan en ik ben er achter gekomen dat dit juist een prachtig geschenk is voor mijzelf maar vooral ook om anderen mee bij te staan. Je kunt dus zeggen dat dit ongeluk mij op het juiste spoor heeft gebracht en me dus eigenlijk terug bij mezelf heeft gebracht.

 

Ik heb besloten om om deze praktijk te gaan opzetten vanuit een diep gevoel dat ik heb om de mensheid te gaan helpen op hun weg naar spirituele ontwikkeling en het helen en vinden van zichzelf en hoop dat ik je een keer mag begroeten bij praktijk Healing Spirit.