Wat is Shamballa MDH?

 

Shamballa is een geneeswijze die ook gebruik maakt van de universele energie en is eigenlijk een verlenging van de Reiki energie, alleen is het meer afgestemd op de energieën van de nieuwe tijd dus vele malen krachtiger dan Reiki.

 

Ook bij Shamballa word gebruik gemaakt van handoplegging om de energie bij de persoon zijn werk te laten doen alleen kan je door de grotere kracht van deze energie meer heling bereiken in minder tijd. De Reiki inwijdingen Zitten in de Shamballa inwijdingen verweven dus als je altijd al Reiki had willen doen dan kan je nu ook direct instappen in de Shamballa Reiki.

 

De manier van opleiden is anders dan  Usui Reiki doordat de lesmap vooraf naar je toegestuurd word en je daardoor alle theorie al opgenomen hebt voordat je naar de dag van je inwijding komt en ik vind dit zelf een veel fijnere manier van werken. Je zult dan in de weken voor je inwijding al van alles in en om je voelen veranderen en je bent dan beter voorbereid op de inwijding. Hierdoor liggen de kosten van de inwijdingen lager.

 

Er zijn vier inwijdingen in de Shamballa.

 

De 1e graad

                                                                                                                                                                                                                      Maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen waardoor balans, rust en genezing ontstaat. Dit kan je zowel op mensen als op dieren toepassen. Luister naar je intuïtie en leg je handen op de aangegeven plaats. De energie stuurt vervolgens zichzelf naar die plaatsen in het lichaam die dat nodig hebben. Je kunt dus nooit iets verkeerd doen.Iedereen kan worden ingewijd, de inwijding op zichzelf is al helend. Er zijn geen speciale vaardigheden nodig. Iedereen kan met Shamballa werken, er is geen geloof nodig in eigen kunnen wel de wil om aan de slag te gaan. De resultaten merk je vanzelf.

 

De 2e graad:

 

Stelt je in staat op mentaal gebied een heling (energie) te sturen naar mensen of plaatsen die ver weg zijn. Ook wordt de energie krachtiger.

 

De 3e graad:

 

Omvat meer symbolen. Je voelt dat de energie sterker is dan de 2e graad en het staat je toe te beginnen met het geven van inwijdingen voor Shamballa MDH niveau I

 

De 4e graad:

 

De vierde graad is de Master graad. Bij deze inwijding ontvang je 352 symbolen. Die je overigens niet hoeft te onthouden. Ze worden direct in je energieveld geplaatst. En komen vanzelf naar voren op het moment dat ze nodig zijn bij het werken met Shamballa. Op dit niveau ontvang je symbolen die helpen bij het helen van de spirituele lagen.

 

Anderen inwijden:

 

Na deze inwijding ben je ook gemachtigd om alle vier de Shamballa inwijdingen te verzorgen voor anderen.

Shamballa is meesterschap

Je kan uiteraard ook kiezen om meester te worden/zijn over je eigen leven en energie en geen inwijdingen te verzorgen voor anderen. Je wordt in deze graad meester van de energie.

 

Andere toepassingen:

 

Naast het healen van mensen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak kun je Shamballa ook op dieren en planten toepassen. Planten worden mooier, groener en vruchtbaarder. Dieren vinden het vaak heerlijk en gaan er echt voor liggen. Ook kun je je kristallen, edelstenen en remedies extra helende energie geven. En je werkruimte en huis reinigen.