WAT IS LICHTTAAL OF LIGHT LANGUAGE?
Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur. De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala's, hiërogliefen en piramides. De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen. Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt.
 
In een veranderde staat van bewustzijn of in jouw dromen, kun je misschien in staat zijn om de geometrische symbolen in de hele schepping te zien. Lichttaal stelt ons in staat om informatie op te pikken uit gebieden die verder reiken dan wat algemeen toegankelijk is. Daarom is het een heilzaam ascensie-instrument dat ons in staat stelt om met ons begeleidingsteam, de natuur, dieren en elkaar op een diep zielsniveau te communiceren.
Hoe klinkt lichttaal? Van dierengeluiden tot klikken en pulsen, van tonen en liedjes tot gesproken dialecten, lichttaal heeft vele uitdrukkingen. 
Sommige mensen zijn begonnen met het horen van een mysterieuze dialoog of taal in hun gedachten, of kunnen wakker worden uit een droom die telepathisch heeft gesproken in galactische dialecten. Velen doen spontaan hand- en lichaamsmudra's, zingen, dansen en tonen, omdat ze talen spreken die ze niet hebben geleerd en niet begrijpen. Sommigen zien beelden, zoals heilige geometrie, of horen galactische dialecten in hun geest. Deze oude geluiden zijn  een universele worteltaal (primal seed language en/of de taal van de ouden en de galactische volkeren die hier eerder dan ons waren en eigenlijk onze voorouders zijn) die dateert van voor de geluiden die later op Aarde zijn ontwikkeld.
De "herinnering" aan Lichttaal lijkt te verschijnen voor sommigen die een kundalini ontwaking hebben of nadat ze afgestemd zijn op Reiki of een vorm van sjamanistische genezing. De frequenties van lichttaal brengen intense energieën binnen die helpen bij spirituele activering, het verwerken van bewustzijnsverschuivingen, het vergemakkelijken van de herstructurering van het lichtlichaam en het verkrijgen van de benodigde informatie/begeleiding. Het verbindt ons met hogere gebieden waar we een beter begrip hebben van onze "multidimensionale" ervaringen.
Is Lichttaal hetzelfde als het spreken in tongen?
Velen die het "geschenk van het spreken in tongen" (tongen van engelen) ontvingen toen ze zich in een religieuze omgeving bevonden, hebben zich onlangs de geldigheid van deze communicatie met hogere bewustzijnsgebieden gerealiseerd. Vanuit een metafysisch oogpunt stelt lichttaal ons in staat om rechtstreeks met de Bron te communiceren zonder de tussenkomst van de geprogrammeerde menselijke geest, terwijl we tegelijkertijd lichtcodes activeren om te helpen bij genezing en herstel op alle niveaus.
Deze verschillende niet-onderwezen talen kunnen worden gebruikt voor genezing, licht-lichaam activering, interdimensionale reizen, manifestatie van middelen, het terughalen van de ziel, integratie van de ziel aspecten, en het sturen van energie. De frequenties die toegankelijk zijn door het gebruik van lichttaal kunnen het DNA beïnvloeden, waardoor we weer in verbinding komen met de blauwdruk en sjabloon upgrades voor de goddelijke mens.
 
Wordt Lichttaal Gechanneld?
Sommige beoefenaars channelen lichttaal zonder het te weten. Het zingen van tonen die geassocieerd worden met klanktherapie, de intuïtieve mudra's en handgebaren, en het "krabbelen" dat lijkt op Egyptische hiërogliefen, geometrische figuren, vreemde talen of algebraïsche formules zijn allemaal een uitdrukking van lichttaal.
Wij kunnen deze vorm van communicatie gebruikt hebben in andere levens of dimensies, zoals tijdens de Gouden Eeuw van Lemurië. Sommige van de sterrenzaden zijn de gechannelde stemmen van galactische wezens van licht die ons helpen om onszelf en anderen te genezen. Sommige geluiden van lichttaal bootsen de stemmen van dieren na. Sommige zijn tonen, pulsen, klikken en geluiden die verbonden zijn met de signalen die door Moeder Aarde worden uitgezonden. Als lichttaalsprekers laten we onze stemmen spreken voor planten, elementen, kristallen en andere bewuste wezens die geen "stem" hebben in onze samenleving.
"Het maakt niet echt uit hoe we het labelen. Misschien moeten we het "Hart-taal" noemen. Blijf het gewoon doen. Het geneest de genezer ook. Het is de energie van de Liefde van de Schepper die vrijwel alle begrip te boven gaat. In de 3D-wereld moeten we het iets noemen en Lichttaal is voor velen een betekenisvolle beschrijving. De resultaten spreken voor zich. Dank je wel, Yvonne M. Perry." ~ Bert Fellows
Gesproken lichte taal kan klinken als brabbeltaal als je het voor het eerst tegenkomt. Toch lijkt de persoon die het hoort het vaak te herkennen. "Ik ken dit" of "Dit voelt of klinkt bekend" zijn enkele veel voorkomende reacties die ik hoor. Hoe meer je bereid bent om lichttaal te ervaren, hoe "normaler" het wordt en hoe meer je ervan kunt profiteren.